Το blog μετακόμισε στο http://anarmodios.wordpress.com/

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Α.Α. σημαίνει Αδικαιολογήτως Απών

Σε σχόλια και σε συζητήσεις συμφωνούμε σχεδόν όλοι ότι το πράμα πάει κατά διαόλου. Συμφωνούμε ακόμη και στο τι φταίει για την κατάσταση αυτή. Και κατά καιρούς ακούγεται και η εκτίμηση ότι "καλά μας κάνουν, είμαστε άξιοι της μοίρας μας, αφού δεν αντιδρούμε και θά πρεπε όλοι και μπλα μπλα και κλπ κλπ".

Και μετά; Τίποτε.
ΤΙΠΟΤΕ, λέμε.

Ο ελληνικός λαός δεν έχει καταφέρει ΠΟΤΕ να "επιβάλλει στοιχειωδώς τα δικαιώματά του". Γιατί; Γιατί δεν απαιτεί. 

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ. (περιμένει τα κόμματα. Το άλλο με τον Τοτό...)

Εσύ, περαστικέ, σχολιαστή, δεξιέ, αριστερέ, αναρχικέ, εθνικιστή, κομμουνιστή, ΠΑΜΕ-τη, ΠΑΜΕΤ-ίτη, ΠαΣόΚε, ΝεοΔημοκράτη, χριστιανέ, άθεε, φρικιό, λαίφ-στυλίτη, απολυμένε, κονομημένε, ασφαλή και ανασφαλή, για πές μου:



ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ;
ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ, ρωτάμε (πληθ. μεγαλοπρεπείας).

Εμ, δεν κατέβηκες.

Και τι περιμένεις τώρα; Να τα αλλάξουν τα στραβά οι άλλοι για σένα; Ποιος; Οι περαστικοί; Μήπως οι μετανάστες, λάθρο-και-μη;

Εχεις καταλάβει, αναγνώστη μου, τι ευθύνη έχεις;'
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙΣ;

Την επόμενη φορά λοιπόν, κοίτα να δεις ποιοι κάνουν συγκέντρωση κοντά σε σένα, πάρε τη γυναίκα σου, πάρε τα παιδάκια σου (να μαθαίνουν να διεκδικούν κι αυτά) και τράβα στη συγκέντρωση και την πορεία. Ας είναι της ΝΔ (αμήν και πότε!), ας είναι του ΠΑΜΕ, ας είναι των αναρχικών ακόμη (δεν καταστρέφουμε βέβαια τις περιουσίες των άλλων).

[Ναι, ακόμη και οι αναρχικοί μας είναι χρειαζούμενοι σαν κοινωνία. Οπως και οι χριστιανοί, όπως και οι άθεοι, όπως και οι δεξιοί και οι αριστεροί. Αμα δεν έχουμε από τους μεν ή τους δε, ΧΩΛΑΙΝΟΥΜΕ σαν κοινωνία. Θέλουμε όλες τις απόψεις. ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ. Πολεμάμε με παρρησία αυτές με τις οποίες διαφωνούμε. Τις σκίζουμε. Τις ιδέες όμως. Οχι τους έλληνες που τις εκφράζουν. Οχι τους έλληνες.]

Αν λοιπόν είσαι έλληνας και πατριώτης (πατρίδα ΕΙΠΑΜΕ είναι οι άνθρωποι, μην μπερδευόμαστε και με τα στοιχειώδη) και δημοκράτης, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ.

Αν δεν είσαι
-αστυνομικός λαδωμένος
-εφοριακός που τα παίρνει
-δάσκαλος που βαριέται να μάθει τα παιδάκια μας γράμματα
-επιχειρηματίας που παίρνει μέρος σε στημένους διαγωνισμούς
-μαγαζάτορας που κερδοσκοπεί
-γιατρός που γράφει παραπανίσια φάρμακα για το μπαξίσι της φαρμακευτικής
-μηχανικός με λειψές αναγγελίες ενσήμων στο ΙΚΑ
κλπ κλπ

την επόμενη φορά που θα κάνει ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ Ο ΛΑΟΣ κοίτα να είσαι εκεί.
Αλλιώς θα είσαι για άλλη μια φορά Α.Α. (Αδικαιολογήτως Απών).

Σήκωσε τον ΚΩΛΟ σου από τον ΚΑΝΑΠΕ και κατέβα στην ΠΛΑΤΕΙΑ.

Θραξ Αναρμόδιος

ΥΓ. Εξαιρούνται οι "ελεύθεροι ιατρού", οι εμφραγματίες κλπ, διότι τα σιωνιστικά χημικά των ΜΑΤ είναι επικίνδυνα. Αν και τουλάχιστον έναν εμφραγματία που ξέρω, πήγε στην πορεία, πήρε και βαθειές ανάσες, και επέστρεψε σώος.

2 σχόλια:

  1. Καλό. Θα πρόσθετα ΟΧΙ στην Αποχή στις εκλογές του Νοεμβρίου !
    Η αποχή είναι λειποταξία και βολεύει την σάπια κομματοκρατία της σάπιας πλέον μεταπολίτευσης γιατί φυμώνει ακριβώς εσάς, δηλαδή αυτούς που την καταγγέλουν !
    Ψηφίστε απλούς ανεξάρτητους από τις νέες πολιτικές μη προβεβλημένες κινήσεις: το κόμμα των Δημοκρατικών, την φιλελεύθερη συμμαχία, τους οικολόγους πράσινους και άλλους. Τους “δοκιμασμένους” τους είδαμε ! Απλά εντιμότητα, κοινός νους και γνώσεις ανάγνωσης – γραφής χρειάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβάμαι, φίλε Αναρμόδιε, ότι με τους αποκλεισμούς που έθεσες έβγαλες την πλειψηφία απ' έξω.
    Για να ήμαστε πιο ρεαλιστές, θα πρέπει να καλέσεις, τουλάχιστον, τους μετανιωμένους (έστω και αργά) να συμμετέχουν ενεργά, αποδεικνύοντας (στον εαυτό τους) την αλλαγή στάσης ζωής και την ειλικρίνεια της μετανοίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή